Wie zijn wij

Mijn naam is Henny Postma. Iedere week, maak ik op een leuke afwisselende manier, alle les-kinderen wegwijs in het water.

Door mijn ervaring als kindercoach, opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en gediplomeerd lesgevend zweminstructrice, is het huidig zwemconcept binnen Unikco ontstaan.

 

Met als visie dat het kind met plezier en met vertrouwen naar zwemles gaat. En dat er les word gegeven vanuit het kind. 

 

Ik geef les op dinsdag, donderdag, vrijdag en eens in de twee weken op zaterdagochtend in Opende. Ook ben ik af en toe in Ureterp te zien. 


 

Ik ben Sjikke, en geef sinds eind 2021 met veel plezier les in Opende. 

 

Waar ik voorheen als rechterhand met Henny mee ging, werd het in 2020 tijd om de stap te zetten, om de opleiding tot zweminstructrice te gaan volgen. Na het behalen van de opleiding ben ik gestart met lesgeven bij Unikco. 

 

 Ieder kind kan en mag zichzelf zijn, zo doet ieder kind het op zijn eigen manier. Dit kan komen doordat de zwemles toch wel heel spannend is, of doordat er iets meer begeleiding nodig is. En wat is het dan mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelingen in de tijd dat ze bij ons zijn, en dat ze aan het eind van het traject hun diploma in ontvangst mogen nemen. 

 

Ik geef les op maandag, woensdag en wissel de zaterdagochtend af met Henny.  


Ik ben Nieske Kramer en sinds oktober 2023 verzorg ik de zwemlessen in Ureterp. Dit combineer ik met een baan op de POV/BSO. Doordat mijn hart ligt bij het werken met kinderen en mijn hobby synchroonzwemmen is, is zwemjuf zijn het beste van beide! 

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen op een fijne ontspannen manier het zwemmen leren, ieder op zijn eigen tempo. Ik ben erg voorstander van het positief stimuleren, hierdoor groeit het zelfvertrouwen en durft een kind te ontwikkelen! 

 

Ik geef les op de maandag en vrijdag.